Најновије

ДИНО МЕРЛИН: Весна Змијанац је луда!

САРАЈЕВО - Певач Дино Мерлин који је, пре 30 година снимио са српском фолк певачицом Весном Змијанац песму "Кад замиришу јорговани”, и данас је добар пријатељ и често јој упути по неку сугестију и поруку.
Коментарисао колегиницу: Дино Мерлин еуровисион.тв

Коментарисао колегиницу: Дино Мерлин еуровисион.тв

На питање зашто се толико дуго колеге друже, када је познато да на естради не опстају пријатељства, Мерлин је рекао да са њом никад није досадно! - Она је интересантна особа, храбра и луда. Никада није досадно са њом. То је оно што ме на неки начин веже за Весну, рекао је Дино. Он је открио да им се однос не заснива само на површном дружењу, већ имају и доста сличности. Сарајевски певач је пре подсетио колико је њихово пријатељство велико испричавши како је Веснина мама морала да окрене пола света само како би сазнала да ли је жив када је процурила информација да сам погинуо. . - Имао сам жељу да снимим дует са Бранимиром Штулићем, али то се неће десити, зар не? Никада никога нисам одбио за сарадњу, али има начина да на фино кажеш да ниси заинтересован. А још једна лепа прича за Весну је када је био рат, код мене у комшилуку погине комшија који се зове Дино и ођедном се прочуло да сам ја погинуо. Моја жена и деца су били у избеглиштву и нису могли да дођу до тачне информације. Весна је у то време наговорила своју маму да окрене моју жену и јави јој да сам жив. Веснина мама је пола света изокренула док није нашла моју жену. Весна је заиста дивна особа, испричао је раније Дино Мерлин.
Прочитајте још:(ВИДЕО) Због овог снимка певачици се смеје цео интернет!(ВИДЕО) Рус наступао потпуно го на концерту
До дуета је дошло након неуспешног трећег албума. Добио сам идеју да снимим дует, али нисам знао с ким. И док сам разговарао са менаџером у једном локалу о томе, колега ми је добацио: "Весна Змијанац"! Одмах смо се спаковали и кренули у Београд и упали у студио где је Весна снимала плочу. Након првог слушања, Весна је одлучила да сними овај дует", признао је Мерлин. Занимљиво је да је Весна због "Јоргована" са свог албума избацила песму "Срце је моје виолина", коју је после отпевала Лепа Лукић. Извор: Курир  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА