Најновије

Ћазима Османија ухватио радар, одузета му возачка

Саобраћајна патрола у Будви одузела је возачку дозволу контроверзном косовском бизнисмену Ћазиму Османију званом Феликс, јер су током радарске контроле утврдили да је возио готово двоструко више од дозвољене брзине, пишу подгоричке "Вијести".
Ћазим Османи (Фото: Принтскрин Гламур)

Ћазим Османи (Фото: Принтскрин Гламур)

Феликс је, према незваничним информацијама, у недељу увече управљао скупоцјеним црним “ламборгинијем” и главним градским булеваром јурио око 90 сат, иако је ограничење на тој дионици 50 километара. У аутомобилу, који је постао права атракција протеклих дана у Будви, била је и Ћазимова пријатељица Подгоричанка Манда Поповић. Полицијска саобраћајна патрола, која је била на булевару, зауставила је “ламборгини”, због прекорачења брзине од 38 километара на сат, а потом Османију одузела возачку дозволу.
Прочитајте још:Украjинска влада саопштила да jе заузела Луганск!Mушкарци пажња: Која је најача женска ерогена зона?
Због прекорачења брзине, Османи ће бити и прекршајно кажњен, а како је страни држављанин, у скраћеној процедури приведен је судији за прекршаје. Због овог саобраћајног прекршаја Османи ће морати да плати мандатну казну од 150 до 400 еура. “Вијести” су раније, позивајући се на полицијске информације, објавиле да је Османи један од кључних људи ухапшеног наркобоса Балкана Насера Кељмендија, за Црну Гору. Немачки БНД, Феликса је означила као кључног човјека у клану Османи, који је био у изузетно добрим односима са досадашњим премијером Косова Хашимом Тачијем. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА