Најновије

Трик за мршављење који проповеда Џенифер Анистон

Џенифер Анистон је права слика и прилика здравог живота какав би сви ми требало да водимо. Ништа фанатично у стилу Гвинет Палтроу, већ баш по мери и апсолутно применљиво.
Џенифер Анистон ( фото: Yourhairstyleideas.com)

Џенифер Анистон ( фото: Yourhairstyleideas.com)

Храни се здраво, али оставља простора и за „слатке грехе“ с времена на време, редовно одлази на фитнес и јогу. А чак је успела да инспирише и своју сопствену инструкторку јоге, Менди Ингбер, да испоштује једну од главних здравих навика: бити увек добро хидриран! - Џен је дефинитивно особа која ме је охрабрила да водим рачуна о хидратацији рекла је Ингбер. Она на то увек пази. Џенифер Анистон је раније изјавила да своју фантастичну кожу дугује највише доброј хидратацији, а Ингбер потврђује да јој унос довољне количине воде помаже да остане здрава и фит. - То је један од најбољих савета које вам неко може дати. Када пијем довољно воде, имам далеко више енергије – каже ова инструкторка јоге. – Када сте хидририани, нисте толико ни гладни. Јер понекад када вам се чини да сте гладни, заправо сте само жедни!
Прочитајте још:У четвртак имала 72 килограма у суботу 67, ево и како
Ако нисте превелики фан испијања литара и литара обичне воде, додајте јој мало укуса и учините је занимљивијом. Исцедите неколико капи лимуна, или пробајте чувену Саси воду. Биљни чајеви су, такође, добар избор, али запамтите – кафа, заслађени сокови и алкохол се не рачунају као средства за хидратацију! Извор: Космополитен

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА