Најновије

Новинарку отворено позивали на секс!

БРИСЕЛ - Белгијска ТВ новинарка Хилде ван Малдерен подигла је велику прашину и изазвала скандал након што је објавила књигу „Играчке“, у којој је детаљно описала перверзно и вулгарно набацивање великог броја фудбалера и тренера тамошњих клубова!
Непристојне понуде новинарки...(Ппроџект.цом)

Непристојне понуде новинарки...(Ппроџект.цом)

Атрактивна плавуша годинама извештава с мечева белгијске лиге и ради интервјуе са играчима, тренерима, судијама... Велики број њих је Хилди слао перверзне СМС поруке и отворено је позивао на секс. Примера ради, бивши фудбалер Брижа написао је поруку: „Знаш ли да волим шампањац? Желим да те испрскам њиме и да га полижем с тебе“, док јој је један арбитар са значком УЕФА поручио да „не може да престане да мисли о њој и стално мастурбира замишљајући њен лик“. И познати тренер Брижа и Локерена послао је Ван Малдереновој поруку с питањем: - Да ли си ти дроља?
Прочитајте још:У Кини погубљено осам људи због тероризма(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) Гранатирани Доњецк
Бивши нападач Стандарда је тражио да се изјасни да ли воли секс, док је један тренер за дати интервју као противуслугу тражио посебан пољубац. Ни чланови Зулте Варегема нису били имуни на лепу плавушу за микрофоном. Један од везних играча написао јој је поруку у којој је објаснио свој живот: - Не желим озбиљну везу зато што сам ожењен, али ако ти немаш дечка, волео бих да будемо у вези због секса. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА