Најновије

Oво су Срби који финансијски помажу проруске борце у Украјини

МОСКВА - Руска организација "Косовски фронт" објавила је ажуриран списак Срба који су уплатили финансијску помоћ за снаге Новорусије. У Србији је до сада прикупљено 100.000 динара помоћи проруским снагама. 
Списак српских донатора (Фото: Косовски фронт)

Списак српских донатора (Фото: Косовски фронт)

Највеће појединачне донације стигле су од Срба из дијаспоре. Удружење "К0совски фронт"  познато по бројним акцијама помоћи Србима на Косову и Метохији, позвало је крајем јула грађане Србије да се укључе у акцију помоћи снагама Новорусије. Удружење "Косовски фронт" је већ испоручило једну туру помоћи у Доњецк, а саопштили су да ће тежиште њихових акција бити Славјански одред у оквиру ког се боре и припадници Четничкопг покрета из Србије.
Прочитајте још: Живковић за Новоросинформ: Непријатељ Руса је непријатељ Срба!(ВИДЕО) Савети српског снајперисте добровољцима који долазе у Новорусију
Председник "Косовског фронта" је Александар Кравчено, руски добровољац који је двапут рањаван у одбрани Републике Српске током рата у Босни и Херцеговини, и ратни је друг доскорашњег командата снага ДНР Игора Стрелкова. Његова организација је препознатљива и по томе што после сваке хуманитарне акције објављује детаљне извештаје са списком донатора, рачунима за купљена средства, фото и видео извештаје.
Како упутити помоћ из Србије Помоћ се може предати представнику Руског покрета «Косовски фронт». Контакти: Жељко Ђуровић +38160-50-10-855 zeljkokraljevo@gmail.com https://www.facebook.com/kosovski.front.ru Рачун за новчану помоћ: 205-9001019347779-02 «Косовски фронт» се обавезује да даје потребне извештаје о свим примљеним и потрошеним средствима. Информације о току акције «Косовски штит – Новорусија» могу се видети овде на сајтуКосовски фронт.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА