Најновије

Пајтић: Вучић ће продати све у бесцење!

БЕОГРАД - Председник Демократске странке Бојан Пајтић изјавио је данас, поводом 100 дана владе, да се Влада Србије не бави грађанима, већ само собом и да јој је “намера да распрода све преостале ресурсе у бесцење”.
Пајтић: Смањују се пензије и плате, а порези и таксе расту! (Фото: Фото сервис ДС)

Пајтић: Смањују се пензије и плате, а порези и таксе расту! (Фото: Фото сервис ДС)

“Већ 737 дана (премијер) Александар Вучић козметички мења и прекомпонује своју владу, а води суштински исту политику аутократије и самовоље. За само две године Србија је са таквом владом изгубила деценије будућности. Све је лошија куповна моћ становништва, пензије и плате се смањују, а расту порези и таксе”, казао је Пајтић, а наводи се у саопштењу ДС.
Прочитајте још:Вучић: Ђинђић је имао једну добру реченицу…
У Србији се данас, додаје, много неизвесније и теже живи, нема инвестиција, сматра лидер демократа. “Закони се доносе по хитним процедурама, а тајни уговори крију чињеницу да се најплодније војвођанске оранице отимају нашим грађанима и продају странцима у бесцење, поклањују се хотели и јавна предузећа од стратешког значаја”, навео је Пајтић. “Са таквом штеточинском политиком ова Влада ускоро неће имати ни ресурсе ни грађане, а чињеница је да је за време њихове власти преко 70.000 високообразованих младих грађана затражило држављанство других земаља и то је застрашујући резултат њихове власти”, закључио је Пајтић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА