Најновије

Лажне дојаве о бомбама у згради Владе РС

БАЊАЛУКА - Бањалучка полиција трага за особом или више њих које су у протекла два дана упутиле лажне дојаве о постављеним екплозивним направама у близини зграде Владе РС.
Буре барута (Фото: Фондск.ру)

Буре барута (Фото: Фондск.ру)

Прва дојава упућена је оперативном дежурству Центра јавне безбедности Бања Лука 1. августа, око 19.35 сати, а пријављено је да је на 14 спрату ресторана "Интегра" , на Тргу Републике Српске, постављена експлозивна направа. Ради се о објекту у којем су на нижим спратовима смештене поједине ентитетске институције и седишта јавних предузећа, а налази се у непосредној близини зграде Владе РС.
Прочитајте још:(ФОТО) Погледајте шта је један Француз послао проруским устаницима!(ВИДЕО) Проруске снаге обориле још један украјински Сухој-25!
Из бањалучке полиције су данас потврдили да извршеним против-диверзионим прегледом није пронађена експлозивна направа и утврђено је да је пријава лажна. И наредног дана, 2. августа, готово у исто време, пријављено је да је на четвртом спрату Административног седишта Владе РС постављена експлозивна направа, а поново се испоставило да је пријава лажна, објавила је агенција Фена. Из полиције наводе да је у току рад на проналажењу особа које су починиле ово кривично дело. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА