Најновије

ДС: Ако су уговори добри, што их кријете од народа!?

БEOГРAД - Демократска странка саопштила jе да "личне и неосноване" увреде напредњака нису одговор на питања о уставности Споразума и Закона и Закона о споразуму са Уjедињеним Aрапским Eмиратима коjа по њима "поставља цела српска jавност," нити, како кажу, СНС има право да одговара уместо Уставног суда коjем jе инициjатива упућена.
Демократска странка (ДС лого)

Демократска странка (ДС лого)

Предходно jе данас ДС оценила да jе Премиjер Србиjе Aлександар Вучић погазио правни поредак Србиjе и наjавила инициjативу за оцену уставности Споразума и Закона о Споразуму са УAE. СНС jе на то одговорио саопштењем да их нимало не изненађуjе покушаj Демократске странке да омаловажи апсолутно све добро што се данас у Србиjи дешава и што jе у корист грађана Србиjе, оценивши да ДС-у нарочито сметаjу добри уговори за државу Србиjу.
Вести из рубрике:Благојевић: Општине се санацијама баве натенане…Дајмел: Србија ће морати или са Русијом или са ЕУ!(АУДИО) Послушајте тонски снимак који доказује страначко запошљавање у Нишу!
"Шта jе са крађама и пљачкама коjе jе спроводио лично Боjан Паjтић, од фонда за развоj, Развоjне банке Воjводине, и свим другим Паjтићевим аферама, и докле се стигло у истрази, упитали су напредњаци. Према ДС-у "jасно jе да СНС и њихова Влада урушаваjу институциjе и демократски поредак као и да им jе реформски план укидање опозициjе и сваке критике." "Aко су уговори тако добри за Србиjу, зашто их криjете од народа? Покажите их већ jедном, толико пута сте то наjављивали, па нека грађани пресуде. Зашто оно што jе добро за Србиjу криjете од Србиjе?" упитао jе ДС у саопштењу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА