Најновије

После свега што се писало о њој, одбија сарадњу: Не дам да ме уцењују!

Приликом снимања спота за дуетску песму коју је отпевала са Дарком Лазићем, певачица Тања Савић је на наговор колеге попила коју чашицу јегера да би, према његовим речима, разбила трему.
Тања Савић (фото Фејсбук)

Тања Савић (фото Фејсбук)

- Кажем јој: „треба ти мало јегера и биће све добро“. Тања је мало под тремом, колико ја видим, и нешто се нећка, али биће супер, ослободиће се треме. Тања је добар лик и добар певач - рекао је Дарко пред камером емисије „Гламур“. Алкохол је певачицу заиста опустио и први пут је без треме отворено говорила пред камером. Тања је открила да не жели да сарађује са медијима и да пласирају негативне приче због тога. - Немају материјала кад сам ја у питању, не дајем им приче, а када бих им давала приче били би ок с тим, били би мирни. Има много намештених папараца и звали су ме пуно пута да наместимо неки папарацо, али ја стварно нисам тај тип. Ми певачи ставрно нисмо криви. То су само неке уцене: „мораш да сарађујеш“. Е, па нећу да сарађујем! Нећу и тачка - објаснила је певачица свој однос са новинарима штампаних медија.
Из рубрике:(ВИДЕО) ЕСТРАДНИ РАТ СЕ НАСТАВЉА: Ивановић одговорио Поповићу!(ФОТО 18+) Хрватица потпуно гола у немачком ријалитију!
Извор: Опера 17

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА