Најновије

Секс и џоинт за само шест евра!

ПОДГОРИЦА - На Врелима рибничким у Црној Гори може се купити грам марихуане за три евра, а за исто толико мештанке нуде сексуалне услуге.
џоинт кинг сајз (фото: Фејсбук)

џоинт кинг сајз (фото: Фејсбук)

Према речима мештана легализација марихуане на Конику није потребна, јер је толико распрострањена њена продаја и конзумирање да се дилери и не крију. - Овде нема полиције често и раде се многе незаконите радње. Камп и уопште Врела рибничка су потпуна дивљина. Имам двоје деце и трудим се да не излазе често на улицу, јер стварно свега има. Сину који има 13 година је нудио друг из одељења џоинт, а ја у тим годинама нисам ни знао шта је то, а ево и са 35 нисам никад то држао у руке, нити сам имао контакта са било којом дрогом - рекао је мештанин Коника, који живи у непосредној близини Кампа 1, којег смо затекли испред куће са комшијом који живи и у Албанији. - Често прелазим границу између Црне Горе и Албаније и никад ни штеку цигарета нисам прошверцовао, али знам да и овде има много оних који доносе у већим количинама марихуану и продају по Подгорици. Знам да се купује у Албанији и да килограм марихуане тамо кошта око 1.000 еура, а они овде зараде и по неколико пута више. Нисам сигуран и не интересује ме, али знам да се може наћи за око десетак еура мала паклица марихуане, јер су ме нудили у неколико наврата - казао је мештанин који није желео да се представи, јер како је рекао, није га страх ни од кога, али су у питању мање групе, које раде заједно и да не жели да има било какве проблеме. - Не желим ја да радим полицијски посао, нека они дођу и испитају појединце одакле им аутомобили од по 10.000 или 20.000 еура и куће на три спрата. Није никаква тајна да се овде могао наћи грам хероина за 15 или 20 еура - казао је овај мештанин Коника.
Прочитајте још:

МИП Словеније демантовао шпијунирање

Петрич: Србија је пример како се иде у ЕУ

Осим дроге на Конику је веома распрострањена и проституција. Мештани нерадо причају о томе, али је очигледно да је и то нерешив проблем. - Најгоре је што помоћ добијају погрешни људи. Раније се дешавало да европске организације помогну пре зиме са дрвима, а да их они што су добили продају. Неки су то радили да би имали за хеб, а неки су имали пара, али су добијали помоћ и продавали дрва - каже један од мештана Коника. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА