Најновије

Погледајте акцију подршке Русији у Београду (ФОТО)

У знак подршке руском народу у Новорусији и политици Руске Федерације, чланови Српског сабора Заветници истакли су неколико парола на најпрометнијим местима на траси ауто-пута у Београду.
Подршка братској Русији, фото: Заветници 

Подршка братској Русији, фото: Заветници 

Паролама са натписима: „Срби и Руси – заједно кроз векове“, „И у миру и у рату не окрећемо леђа брату“ и „Путин – државник, а не политичар“, Заветници наводе да су показали да у потпуности осуђују санкције, претње и уцене од стране САД и земаља Европске Уније, са којима се Руси суочавају последњих месеци. Српски сабор Заветници такође жели да истакне противљење прећутном увођењу санкција Руској Федерацији од стране Владе Републике Србије, која је испунила улитаматум Европске Уније и одбила да повећа субвенције за извоз у Руску Федерацију. Ова симболична акција само је једна у низу активности којима Заветници планирају да искажу подршку братском руском народу, наводе у овој организацији.
Не пропустите:(ФОТО) Холивуд направио вилењака из „Хари Потера“ који личи на Путина!Путин дигао на ноге 100.000 војника!Јацењук: Путин жели да заузме целу Украјину
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА