Најновије

Вујошевић: Свака част кошаркашима, а чујем да је Ђилас дао приватне паре за...

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић честитао је репрезентацији Србије на освојеној сребрној медаљи на Светском првенству у Шпанији.
Фото: Цдм.ме

Фото: Цдм.ме

"Искористио бих прилику да и званично честитам стручном штабу, свим играчима и председнику (Кошаркашког савеза Сртбије) Драгану Ђиласу, на резултату који је репрезентација постигла, сви имају своје заслуге у томе", рекао је Вујошевић за клупски сајт. Србија је на недавно завршеном Светском првенству освојила сребрну медаљу. "Селектор је свакога поставио да буде у функцији тима, а чујем да је Ђилас и неке приватне паре давао у одређеном моменту да би припреме репрезентације могле да се обаве. Пошто је то ствар значајна за целу кошарку, треба имати тачан однос према успеху, а успех је велики направљен. Треба га заборавити пре него што то ураде ови други около", навео је Вујошевић. Кошаркаши Партизана учествоваће 20. и 21. септембра на припремном турниру у Монпељеу, где ће поред београдског клуба играти Асвел, Ортез и Барселона. Вујошевић је рекао да је Партизан "веома почаствован" што је гост еминентног турнира, чији је организатор и селектор Тони Паркер.
Из рубрике:(ВИДЕО) Погледајте како Теодосић пева Тозовчеву песму!Кошаркаши Србије седми на ФИБА листи!Млади плеј репрезентације стиже у Звезду?!
"Ми смо ових година у сарадњи са Леом Вестерманом, Жофреом Ловерњом и Борисом Далоом дошли до играча који су врло талентовани, али и упознали људе који имају захвалности, који имају грађанско и спортско васпитање. Они су нас апсолутно убедили да смо били у праву када смо се одлучили да не треба да нас интересује ко је које националности у Партизану, већ какав је ко човек и играч. То што неким функционерима савеза смета што неки играчи Партизана нису православне вероисповести, то је већ питање цркве, а не кошарке", рекао је Вујошевић. Партизан ће отпутовати у некомплетном саставу, пошто је Андреја Милутиновић повредио прст, док Немања Безбрадица још не тренира пуном снагом. На турниру у Француској играће и нови кошаркаш Партизана Едо Мурић, а Вујошевић је казао да је срећан што је словеначки репрезентативац дошао у његов клуб. "Његов долазак је објективно велико појачање и порука да у Партизан, чак и када не игра Евролигу и када није у идеалној ситуацији, неки од талентованих играча желе да дођу", додао је он. Извор: Агенције

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА