Најновије

Насер Орић: "Дајем милион марака ономе ко докаже да сам био на Цеци"!

САРАЈЕВО - Насер Орић, некадашњи командант Армије Босне и Херцеговине, уживао је у ВИП ложи на концерту Светлане Цеце Ражнатовић у Источном Сарајеву, тврде поједини босански медији.
"Aло Цецо, ма нисам то био ја у првим редовима"..Фото:Thebosniantimes.com

"Aло Цецо, ма нисам то био ја у првим редовима"..Фото:Thebosniantimes.com

Курир је позвао Орића са питањем како се провео на наступу српске фолк диве, али је он био категоричан у својој тврдњи да се није ни примакао стадиону Славија у Лукавици, где је Цеца певала. Не, нисам био на Цецином концерту. Дајем милион марака оном ко ме је тамо усликао - каже Орић, који је личност с богатим криминалним досијеом, сем тога што је познат по својој ратној улози у БиХ. Он нам је објаснио зашто не треба да се повезује с концертом Светлане Ражнатовић: - Не свиђа ми се њена музика, слушам само босанске Сателите. Волим само наше изворне песме - закључује Насер за Курир.
Прочитајте још:

Курди плаћају по 4.000 евра за прелазак преко Црне Горе у ЕУ!

Невреме у Хрватској: Лопатама чистили лед као да је зима

Проблем је само у томе што се ова његова изјава не подудара с једном коју је, такође за Курир, дао у априлу прошле године, кад су га доводили у љубавну везу са српском певачицом Ољом Карлеушом. - Ја сам стално на наступима певача и певачица из Србије. Ето, вуче ме нека носталгија и волим да одем на њихове концерте. Скоро сам видео и жену покојног Шијана Гоцу Божиновску. Културно смо се поздравили и шта има лоше у томе?! Познајем много добро и Ољиног мужа Пецу. Ма стварно је глупост да сам с њом у вези - правдао се тад бивши командант армије БиХ. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА