Најновије

Вукомановић: НДС неће заменити СПС у Влади, сувише су слаби

БЕОГРАД - Нереалан је сценарио да Борис Тадић и његова Нова демократска странка уђу у Владу Србије након евентуалне реконструкције, уместо Социјалистичке партије Србије, рекла је Дијана Вукомановић, потпредседница Социјалистичке партије Србије.
Дијана Вукомановић (принтскрин Јутјуб)

Дијана Вукомановић (принтскрин Јутјуб)

"То кажем, не зато што смо ми толико јаки и незамењиви, него зато што су Борис Тадић и цела опозиција толико слаби", рекла је Вукомановић за лист Данас. На питање, постоји ли ипак криза у владајућој коалицији након поруке министра полиције Небојше Стефановића премијеру Вучићу да размисли о даљој коалицији са СПС, Вукомановић је рекла да не би односе у владајућој коалицији назвала кризом. "Пре бих их назвала неспоразумима, који би требало да се реше у директној комуникацији између лидера наших партија, Дачића и Вучића, јер они сарађују на дневној основи. Питање да ли смо ми потребни напредњацима је разрешено оног тренутка када су нас позвали да са њима делимо одговорност за реформску политику. Увек је теже бити власт него опозиција. То знамо и ми и напредњаци", истакла је Вукомановић.
Прочитајте још: ДАЧИЋ: Србија неће потписати мировни споразум са Косовом!
Она је додала да ће о односима у владајућој коалицији бити речи и на главном одбору и председништву СПС средином септембра, али да то није ништа неуобичајено, јер је реч и о међупартијским односима, не само на републичком нивоу већ и у различитим локалним срединама. "Али, на дневном реду неће бити питање нашег изласка из коалиције на републичком нивоу", рекла је Вукомановић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА