Најновије

Поповић оснива Српску народну партију

БEOГРAД - Oд народа за народ, порука jе инициjативе за оснивање Српске народне партиjе (СНП) коjу су данас на Златибору потписали чланови инциjативног одбора на челу са доскорашњим потпредседником ДС С Ненадом Поповићем, саопштила jе та странка.
Фото: Дсс

Фото: Дсс

- СНП ће се борити за Србиjу вредних и радних људи, оних коjи су све што имаjу створили поштеним и напорним радом", рекао jе Поповић коjи jе у оснивање странке кренуо са домаћинства познатог златиборског привредника Радоjа Боjовића, наведено jе у саопштењу. Поповић jе, како jе наведено, рекао да су потписници инициjативе стигли на Златибор да би започели "разговор са народом, упитали шта га мући, и на основу тога, заjедно са народом сачинили програм СНП".
Прочитајте још:

Србија чека Путина

Погодите која десничарска организација је узела учешће у ЛГБТ „Недељи поноса“

Главна одредница будуће странке, како пише, биће економиjа, а залагаће се за развоj тржишне и друштвено одговорне економиjе са посебним нагласком на развоj малих и средњих предузећа и предузетништва. Уз Поповића, наведено jе, инициjативу су потписали Mилан Стаматовић, председник општине Чаjетина, Зоран Видановић, председник општине Нишка Бања, бивши посланици и функционери ДС С, Jован Палалић, Боjана Божанић, Aлександар Пеjчић, оснивач "Грађанске алтернативе" Горан Mандић, политички филозоф Богдана Kољевић и други. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА