Најновије

(ФОТО) Навијачи Тотенхема се захвалили Партизану а ево и због чега...

ЛОНДОН - Много буре подигло се због увредљивог транспарента који је освануо на стадиону Партизана током меча против Тотенхема, а управо је он послужио навијачима енглеског клуба да "пецну" ривалски Манчестер јунајтед.
Неки нови Дел Бој и Родни... (Твитер)

Неки нови Дел Бој и Родни... (Твитер)

На утакмици првог кола Ц групе Лиге Европе на трибинама стадиона у Хумској појавио се антисемитски транспарент на коме је писало:"Only Jews and pussies",због чега је УЕФА покренула истрагу против црно-белих. То очито није много сметало навијачима Тотенхема, који су једну од чувених реплика из британске серије "Мућке" - "Следеће године у ово време бићемо милионери", а која је заштитни знак Дел Боја, искористили да пецну посрнули Манчестер јунајтед.
Прочитајте још:

Турци због заставе одустају од спонзорства Звезде!

(ФОТО) Ево шта су Гробари поручили организаторима тзв. Параде поноса

Они су направили мајице на којима је писало: "Следеће године у ово доба бићемо шампиони", а на њима је Дел Бој представљен као менаџер Јунајтеда Луј ван Гал, Анхел ди Марија је улози Роднија, док је Вејн Руни стриц Алберт, а слику је окачио један од навијача Тотенхема на свој Твитер профил. Мајице су се појавиле испред стадиона Вајт Харт Лејн уочи меча Лига купа са Нотингем Форестом, који су "певци" победили са 3:1. Извор: суперспорт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА