Најновије

Културно уздизање уз оперу на Тргу Републике

БЕОГРАД - Солисти и Хор Опере Народног позоришта приредили су данас лепо изненађење пролазницима на Тргу Републике, који су били у прилици да уживо чују чувену "Винску песму" из Вердијеве "Травијате".
Илустрација, фото: Boxset.ru

Илустрација, фото: Boxset.ru

Перформанс испред зграде националног театра организован је ради промоције предстојеће обнове те популарне опере. Усред градске вреве изненада су се зачули предивни гласови Сање Керкез и Душана Плазинића, иначе обучених у свакодневну одећу. Око њих се убрзо створио круг пролазника, деце, туриста, који су са осмесима на лицу уживали у несвакидашњем догађају, многи и сами певушећи познату арију и, наравно, сликајући мобилним телефонима.
Само културно:Штрумпфови сутра стижу на киоске(ВИДЕО) Погледајте трејлер филма „Содом“!(ФОТО) Српска креаторка осванула у Вогу!
Изненађење је постало још веће када су громко запевали и чланови Хора НП, "сакривени" у маси окупљених, а дириговала им је нова в.д. директорка Опере Ана Зорана Брајовић. На крају су, праћени аплаузом и повицима браво, сви извођачи подигли руке показујући на зграду НП, позивајући тако публику да дође на представу, која ће бити одржана 4. октобра на великој сцени. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА