Најновије

Бећковић: "Утисак" забрањен, ја уцењена

Ауторка емисије "Утисак недеље" Оља Бећковић изјавила је данас да емитовање те емисије на телевизији Б 92 није одложено до даљег, него је она забрањена.
ТВ трансфер године добио неочекивани обрт. Фото: Медија центар Београд

ТВ трансфер године добио неочекивани обрт. Фото: Медија центар Београд

''Утисак' није одложен до даљњег, него је забрањен и ја нисам одбила договор, него сам одбила ултиматум. Ја сам уцењена да је једини начин да наставим да радим своју емисију по важећем уговору до марта да претходно потпишем да у новембру прелазим на Инфо канал Б92", рекла је Оља Бећковић агенцији Бета. Она је истакла да то "не може сматрати никаквом пословном одлуком, већ политичким налогом". Телевизија Б 92 саопштила је раније данас да се емитовање емисије "Утисак недеље" ауторке Оље Бећковић и продукцијске куће ПГ мрежа на телевизији Б92 одлаже до даљег. Емитовање је одложено на неодређено време "с обзиром на то да упркос преговорима још није постигнут договор између менаџмента телевизије Б92 и Оље Бећковић и продукцијске групе Мрежа", навео је Б92 у саопштењу.
Сродне теме:БЕСКОМПРОМИСНА: Оља Бећковић неће да пређе на „Б92 инфо“Жељко Митровић потврдио да је позвао Ољу Бећковић на телевизију Пинк
Извор: Агенције

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА