Најновије

ПРОТОЈЕРЕЈ ЖАРКО ГАВРИЛОВИЋ: Долазим на анти-геј скуп, доста је болесних манифестација!

БЕОГРАД - Протојереј у пензији Жарко Гавриловић, који је постао познат по изјави да је "маестрални орган" човеку дат "за размножавање а не за фекалије", и по отвореном декларисању за недозвољавање “Прајда” у Београду, изјавио је да он свој став није променио, као и да ће и ове године присуствовати протесту који ће бити одржан против ове манифестације.
Протојереј Жарко Гавриловић, ЈуТјуб скриншот

Протојереј Жарко Гавриловић, ЈуТјуб скриншот

- Ја сам тешко болестан, и можда за време одржавања ужасног чина будем у болници, али ако тако не буде, планирам да дођем на анти-геј параду. Сваке године је све горе и горе па су сада и државне институције окренуте ка одржавању те срамне манифестације. Бићу срећан ако се издигнемо изнад њих и покажемо да се не слажемо с њима - истиче Гавриловић. Он оцењује да је стање у нашој земљи веома тешко и да се константно сервирају погрешне вредности. Уместо да су у цркви, омладини се пропагира да учествују у болесним манисфестацијама, мало је оних који би да се побуне против тога - оцењује он.
Повезано:МИНУТ ДО 12: Настављен штрајк полицијских синдикатаТуцић: СПЦ дискриминише део грађанаОрганизатори страхују од отказивања Параде!
Подсетимо, Жарко Гавриловић који је предводио нападаче на геј параду 2001. године која је завршена насиљем. Био је и у групи која је протествовала против изложбе ”Ecce Homo” одржаној у Центру за културну деконтаминацију, певајући црквене песме и држећи крстове и иконе. Извор: Курир/Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА