Најновије

(ФОТО/ВИДЕО) Овако данас изгледа Наташа из истоименог филма Љубише Самарџића!

БЕОГРАД- Тијана Кондић која се са 17 година прославила 2001 године главном улогом у филму “Наташа” Љубише Самарџића, у међувремену је потпуно нестала са сцене.
Тијана Кондић (Принтскрин)

Тијана Кондић (Принтскрин)

Тијана, која је у мају напунила 30 година каже да се код нас улоге добијају уз помоћ јаке везе и политичких веза, као и да је то разлог због којег није направила озбиљнију филмску каријеру. - Покушавам да се бавим уметношћу. Волела бих да имам нормалан посао и да живим у средини у кој се ангажмани не добијају помоћу политичке позадине или непотизма, већ квалитетом. Бројни кастинзи су намештени и ако немате везу, онда не можете добити улогу – прича Кондићева за Информер и додаје да је пробала да се запосли и на телевизијама, али без успеха.
Прочитајте још:

Удала се Беби Дол!

(ФОТО) Њој су груди веће од главе!

- За кастинге сам углавном чула ако неког редитеља случајно сретнем, али никада нисам прошла ниједан кастинг за већи филм. Конкурисала сам и за нова лица РТС, али је и тај кастинг намештен, па нисам прошла. Пробала сам да се запослим и на Б92. Срела сам на кастингу једну стару сарадницу, одушевила се када ме је видела, али као и увек, требала ми је јака веза. Никада ми није било јасно зашто се одржавају кастинзи када редитељи већ унапред знају ко ће им глумити у филму – закључила је Тијана Кондић. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА