Најновије

ПРОГНОЗА: Вечерас опет снег

У Србиjи уjутру местимично магловито са слабим мразем, а током већег дела дана умерено облачно, суво и топло, наjвиша дневна температура од седам до 14 степени.
Сунце па снег (Илустрација: pixabay)

Сунце па снег (Илустрација: pixabay)

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, после подне на северу, а до краjа дана и у току ноћи и у целоj земљи очекуjе се jаче наоблачење са кишом, коjе ће уз пад температуре брзо прећи у снег. Jутарња температура од -2 до пет, а наjвиша дневна од 7 до 14 степени. Дуваће слаб до умерен, западни, северозападни, краjем дана и у току ноћи jак, повремено олуjни, северни ветар. И у Београду ће током већег дела дана бити умерено облачно, суво и топло. После подне и краjем дана очекуjе се jаче наоблачење са кишом, коjа ће уз пад температуре брзо прећи у снег. Дуваће слаб до умерен, западни, северозападни, краjем дана и у току ноћи jак, повремено олуjни северни ветар. Jутарња температура биће око 5 степени, а наjвиша дневна око 14. Према изгледима времена за наредних седам дана, до 18. jанаура, у понедељак се очекуjе хладниjе време уз постепено разведравање, само jош уjутру и пре подне у централним и jужним пределима местимично са снегом. До краjа периода биће суво и углавном сунчано, само у току ноћи између среде и четвртка очекуjе се пролазно наоблачење са северозапада, местимично праћено кишом и суснежицом.
Прочитајте још:Предраг Аздејковић и остатак чланова Савета за штампу одлучили да је реч „Шиптар“ у Србији увредљива!ВЕРБИЋ: Нико није хтео да буде министар просвете!Кустурица: Сидран се претворио у бојлер који цури на све стране
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА