Најновије

УЕФА у Београду

БEOГРAД - Броjна делегациjа Eвропске фудбалске униjе (УEфA) налази се од понедељка до четвртка у радноj посети Београду поводом организациjе првенства Eвропе у футсалу, коjе ће у престоници Србиjе бити одржано почетком 2016. године.
UEFA (Фото: uefa.org)

UEFA (Фото: uefa.org)

Чак 14 представника УEФA, коjи се баве свим сегментима организациjе великог турнира, обављаjу разговоре и консултациjе са представницима Фудбалског савеза Србиjе (ФСС), коjи заjедно учествуjу у припреми значаjног фудбалског догадаjа и за Eвропу и за Србиjу. Чланове делегациjе УEФA примио jе генерални секретар ФСС Зоран Лаковић и у име нашег савеза обећао максималне услове и пун капацитет припрема, како би оваj важан догадаj потврдио да jе Србиjа увек добар домаћин и поуздани фудбалски партнер.
Прочитајте још:Рикелме завршио каријеру
Наjвећи броj састанака одржан jе у "Београдскоj Aрени", коjа ће и бити домаћин завршног турнира за титулу првака Eвропе у футсалу, преноси ФСС. За среду jе предвиђена и заjедничка посета УEфA и ФСС Скупштини Београда, где ће са руководиоцима престонице бити договорени детаљи око укључења градских органа у организациjу догађаjа, чиjи значаj превазилази спортске оквире. Дакле, Београд ће у jануару 2016. године бити европска престоница фудбала, али и туризма, jер се очекуjе велики броj гостиjу из иностранства. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА