Најновије

Катаи: Мало ми је и 30 голова, ако не освојимо титулу

Са два гола против Борца Александар Катаи је не само побегао пратиоцима на листи стрелаца, већ је остварио и најбољи голгетерски учинак у каријери.
Александар Катаи (Фото: Принтскрин јутјуб)

Александар Катаи (Фото: Принтскрин јутјуб)

"Претходно сам у Платанијасу, у сезони 2013/14 постигао осам погодака. Било би ми драго да наставим у истом ритму, али најважније је да Звезда побеђује. Много ми значи двоцифрен број голова, али не би ми вредело ни 30 да нисмо први. Не кријем да ми је циљ да будем најбољи стрелац Супер лиге, али више од тога желим титулу", јасан је Катаи. Најефикаснији играч елитног такмичења у Србији прошле сезоне је био позајмљен Црвеној звезди из Олимпијакоса. Летос се растао са грчким великаном и потписао уговор са београдским црвено-белима. "Ни за Звезду ни за мене прошла сезона није била успешна. За велики клуб никад није добро кад је на другом месту. Направио сам добар потез што сам остао. На одличном смо путу да надокнадимо све што смо пропустили у претходном шампионату", нагласио је Александар Катаи.
Прочитајте још:ПОЛУДЕО: Хтео да се обрачуна са саиграчима након црвеног картона (ВИДЕО)Звезда савладала најближег пратиоца и бежи му 14 бодова, Партизану чак 17, одлични Катаи
Извор: Спортски журнал

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА