Најновије

КРИСТИЈАН ИЗВРЕЂАО БАЛЕРИНУ: Ево како му је вратила

Кристијан Голубовић и балерина Јелена Милошевић, која се данима жали да јој је мука па се спомињала и наводна трудноћа, жестоко су се посвађали дан пошто је жестоки момак одведен са имања како би дао изјаву о злочинима о којима је причао у ријалитију. Наиме, њих двоје су се прво жестоко извређали, а онда су заједно отишли пред газдину кућу где га је балерина позвала на кафу раширених ногу.
Расправа између Кристијана и Јелене (Фото: Принтскрин јутјуб)

Расправа између Кристијана и Јелене (Фото: Принтскрин јутјуб)

"Сама шириш ноге. Волиш ме, багро. Љубоморна си као пас. Кад ми неко приђе одмах сикћеш", рекао је Кристијан. "Много си ме јуче уплашио. Плакала сам", рекла Милошевићева, која је замерила највише што је причао да је трудна. "Ти си прва почела прва да се трипујеш да си трудна. Ти си сама крива", правдао се Кристијан. "Ако сам добра, тражила сам да ме заштитиш. Имам упалу јајника. Што не оплете по Станији, а не по мени. Ја сам колетерална штета", викала је Милошевићева. "Ти причаш да сам те пољубио. Крунућки си рекла да сам заљубљен у тебе. Њима је тешко што оне нису уживале са мном у кревету као Станија", објашњавао је Голубовић. "Оне су будале. Мене боли брига, што се тако понашаш, ко курветина се понашаш. Такве смо ми узимали из дискотеке и седам-осам заврши посао и здраво. А нама овамо ја сам добра девојка. Она је неки интелектуалац. Она нема у вокабулару три реченице. Тотално си исфолирана. Заљубила си се тотално у мене", рекао је "Ти си никаав човек, зиро... Опљујеш мене пред свема", била је бесна Јелена. "Ја сам дипломирана глумица, за разлику од вас клошара. Могу да направим шоу какав хоћу. Да завртим рулет да не знате где сте", свађала се балерина. "Ти си ментално ретардирана особа. Ја се не фолирам, ја се не глумим", рекао је Кристијан.
Прочитајте још:НОВИ ХАОС У ПАРОВИМА: После жестоке свађе Марко открио кога је „оверавао“ у тоалетуНЕМОРАЛНА И ВУЛГАРНА СЛАЂА: Укућанка „Парова“ у садо-мазо акцији (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА