Најновије

НЕ ЗНА С КИМ СЕ КАЧИ: Маја ударала Кристијана, а он јој онда показао шта зна (ФОТО)

Маја Николић је почела да удара Кристијана Голубовића док су били у кухињи, мислећи да се после неће ништа догодити, међутим, популарни фармер је одлучио да јој одржи лекцију…
Прво га је ударила у бицепс (Фото: ТВ Пинк)

Прво га је ударила у бицепс (Фото: ТВ Пинк)

Док је Маја босонога и прилично разголићена ударала Кристијана прво у бицепс, Голубовић је био миран… Затим је вежбала поједине борилачке покрете на њему, па га ударала по свим деловима тела и викала: ” Ово је да ти вратим за све!“. Кристијан је на крају решио да ствар узме у своје руке, па је Маји одржао лекцију! Наравно, уз џентлменски однос према жени, Голубовић је само показивао Маји како да се супротстави противнику, искусно јој објашњавајући главне покрете у борилачким вештинама… – Само упамти да су мали играчи и мали боксери веома за*ебани – добацивала је Маја. – Је ли, ти то мени причаш? – одговорио је Кристијан. – Није фора, ја сам мала категорија – на крају је Николићева рекла, а потом завршила са “часовима”, јер се већ уморила. Потом ју је Кристијан оборио на кухињски елемент и научио још неким “провереним” триковима.
Прочитајте још:Да ли супруга и даље верује Кристијану? Ево њеног коментара! (ФОТО)ПУЈ, ПИКЕ…. Ево шта је рекао Кристијан полицији на саслушању!
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА