Најновије

Наши гени су добри али шта се деси када се они помешају са том западном културом

Тражим само здрав ум, мени је то пресудно код човека, као да смо заборавили да гледамо на ствари реално, а камоли кроз редове и проницљиво. Где смо се изгубили ми као народ у мору лажне демократије, јесмо ли ми постали „лажни“ Срби, па се гледамо у очи и лажемо сваки дан, медији кроје слику која им одговора, а ми смо уморни од свега и можда несвесно постајемо робови система који је ушао у све поре овог друштва које сваки дан све више срља у пропаст. Пише: Никола Станоев – Ујак Џо, репер
Ујка Џо (Фото: Јутјуб)

Ујка Џо (Фото: Јутјуб)

„Дај и имаћеш“, каже наш народ, али како кад је економска криза? Економска криза, већ десет година је главна реч сваког медија у Србији, а знате ли зашто? Да би се убила она исконска особина која је красила наш народ, милостиња и помоћ убогом и сиромашном. Наши преци су градили свете Цркве, манастире, наши гени су добри али шта се деси када се они помешају са том западном културом која постаје све више сатанска и Антихристова продужена рука. Као кад неко добар упадне у лоше друштво, па се и он искрави тако и ми на путу евроинтеграција дајемо све што смо добили на дар од Бога и мученика који су крвљу натопили своју земљу да би ми данас слободно корачали и живели. Да ли је ико од нас свестан колико је људи погинуло да би Београд био ово што је данас, а онда имамо ситуацију где под притиском Запада од нас траже накарадну параду? Да ли је неко у овом граду чуо говор мајора Гавриловића? Ми морамо да схватимо да је њихов циљ отимање нашег идентитета, а то је оно што је најјаче и најбитније, видимо покушај лажирања историје где светиње на Косову и Метохији они присвајају истим оним терористима који су палили олтаре и рушили крвнички културна добра која су постојала пре него што је Колумбо открио Америку. Да ли се ти људи могу назвати нашим пријатељима? Као да је 1999. била пре 500 година, не тако далеко мој град бомбародавале су те наше „пријатељске земље“, не тако давно, јуче гласали су за то да наше светиње буду присвојене терористима, а наши монаси на милост и немилост варварима и убицама. Отрезни се Србине, не бој се нигде на свету нисам видео споменик да је неко умро од глади, брани своје свим срцем и свом снагом јер већ сутра Приштина може да дође испред наших врата као вест коју преносе наши „европски пријатељи“ јер је то за наше добро.
Прочитајте још:ДУГИН: Није лако изаћи на крај са Сиријом, може се прогнозирати само погоршање ситуацијеГде је умрла солидарност, бивша југобраћо!?
Извор: Космопол

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА