Најновије

СРБИН ИЗ ПАРИЗА ТВРДИ: У концертној дворани било 10 Срба!

ПАРИЗ - Међу таоцима у концертној дворани Батаклан било је и десеторо Срба, каже представник српске дијаспоре у Француској Милисав Алексић.
10 Срба било у концертној дворани (Фото: Јутјуб)

10 Срба било у концертној дворани (Фото: Јутјуб)

Они су срећом преживели напад, додаје Алексић. Према информацијама којима досад располажемо, у терористичким нападима у Паризу нема страдалих Срба, истакао је он. Амбасадор Србије у Француској Рајко Ристић изјавио је данас да очекује да се до краја дана сазна да ли међу жртвама ноћашњих напада у Паризу има држављана Србије, али да се до сада нико амбасади није ништа пријавио. "Ми смо у сталном контакту са француским службама безбедности и француском полицијом. Очекујемо да у току дана имамо коначну потврду тога да ли међу страдалима има српских држављана", рекао је он у изјави за Радио Београд. Како је истакао, амабасада Србије у Паризу још нема никакву информацију да је неко од српских држављана повређен или је настрадао у синоћњем терористичком нападу.
Прочитајте још:ЉУДИ СУ ИСКАКАЛИ КРОЗ ПРОЗОР: Снимак крвавог напада на Батаклан у Паризу! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО 18+)(НЕ)ОЧЕКИВАНО: Један од нападача на Париз из Црне Горе!?
Извор: rs.sputniknews.com/Агенције

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА