Најновије

ПОБЕДНИК: Ђоковић освојио Париз и оборио светски историјски рекорд!

ПАРИЗ – Први тенисер света Новак Ђоковић одбранио је трофеј на мастерс турниру у Паризу, пошто је у финалу победио Британца Ендија Мареја са 6:2, 6:4.
Царчина! (Фото: ЈуТјуб)

Царчина! (Фото: ЈуТјуб)

Ђоковић је у главном граду Француске дошао до четврте титуле, треће у низу, а уједно и 58. трофеја у каријери. Србин је постао први играч у историји тениса који је у једној сезони освојио шест турнира из серије 1.000, након што је најбољи био у Индијан Велсу, Мајамију, Монте Карлу, Риму и Шангају. Новак је током целог меча против Мареја био доминантан и лакше него што се очекивао славио после сат и по игре, али и повећао предност у међусобним дуелима против истог противника на 21:9. Ђоковић је са два брејка лако дошао до првог сета, али је у другом Мареј покушао да унесе неизвесност вративши у четвртом гему брејк. Ипак, први рекет света преломио је дуел у седмом гему брејком, који је одржао до краја. Мастерс у Паризу играо се за укупан наградни фонд од 3,83 милиона евра.
Прочитајте још:БОБИ УТЕРАО ЧУВАРУ СТРАХ У КОСТИ: Претрнуо од страха када га је угледао крај себе (ВИДЕО)ЈЕДАН ЈЕ НОЛЕ: Ђоковић „окадио“ рекет, а онда га поклонио клинцу (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА