Најновије

СТАРТОВАО 10 ХИЉАДА ЖЕНА: Његов савет за мување има свега пет речи - а кошта 2000 долара!

Крис Манак зна да жене нису компликоване, он од њихових слабости зарађује велики новац. Као гуру за забављање Манак зарађује скоро 2.000 долара за курс о саветима за мување. Ово је један од најважнијих.
Крис Манак (Фото: Инстаграм)

Крис Манак (Фото: Инстаграм)

Мушкарци су, изгледа, више времена почели да посвећују скидању торента него жена, па им се моћ завођења своди на напоре Раџа из серије Биг Банг Тхеорy. Зато Манак дере типове у Аустралији да би им објаснио како да приђу девојкама. Његов курс мувања од три недеље похађају пилоти, глумци и манекени, а он открива које су најчешће грешке у мувању и како да их избегнете. "Не понашајте се као тип који се труди да обори девојку са ногу. Не звучите као очајни губитник", почетна је фаза курса. А ово је савет који злата вреди. Када прилазите жени реците јој "Извини", а онда јој дајте мало времена да вас осмотри. Не користите глупе фразе него смислите тему за разговор. На пример: Извини, размишљао сам одакле си? Што је краћи одговор на ваше питање то је гори приступ. Не питајте је "колико има сати" јер је то превише кратко. Крис је открио да он није имао претерано много самопоуздања и да је одлучио себе да тера да прилази женама 30 пута недељно. Тврди да је до сада стартовао око 10.000 жена и да сада учи своје клијенте који је најбољи начин да превазиђу свој страх.
Прочитајте још:МИНУТ ЕРОТИКЕ: Рускиња у акцији (ВИДЕО 18+)ЊЕГОВОЈ ЖЕНИ ЈЕ ДОСТА СВЕГА: Кристијан остаје без права да виђа дете
Извор: 24sata.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА