Најновије

СЛЕДЕ НАМ ЛЕДЕНИ ДАНИ: Ево где ће данас вејати снег и шта нас чека у првим данима 2016. године!

У Србији ће данас бити претежно облачно и хладније, у већини места суво, понегде се очекује провејавање снега, а крајем дана постепено разведравање најпре у северним крајевима, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
Илустрација (Фото: pixabay.com)

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Ветар ће бити слаб и умерен, на истоку повремено јак северни, североисточни, најнижа температура од минус пет до један степен Целзијуса, а највиша дневна биће од минус један до четири степена. У Београду ће данас такође бити претежно облачно, хладније и углавном суво. У појединим деловима града могуће је провејавање снега, а крајем дана доћи ће до постепеног разведравања. Дуваће слаб и умерен ветар, источни, североистоцни, а дневна температура биће без већег колебања – од минус један до плус један степен Целзијуса. РХМЗ за четвртак и петак прогнозира сунчано и хладно време, ујутро умерен, понегде и јак мраз и највишу температуру у већини места испод нуле, односно ледене дане. У Тимочкој крајини и планинским пределима биће уз више облачности и провејавање снега. У суботу ће доћи до постепесног наоблачења, местимично са снегом и кишом најпре на западу и северу земље. Затим ће до краја периода бити претежно облачно, местимично са кишом и снегом, а температура ће бити у мањем порасту.
Прочитајте још:ПОТРЕСАН СНИМАК: Овако је возач аутобуса малтретирао слепу жену (ВИДЕО)ОВО ЈЕ ПОЛИТИЧКИ ТЕСТАМЕНТ НЕМАЊИЋА, А СРБИ НИСУ ЗНАЛИ ЗА ЊЕГА! Ево шта су у аманет оставили Србији (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА