Најновије

ДЕМОКРАТЕ НАПРЕДЊАЦИМА: Нећете ућуткати слободномислећу Србију

БЕОГРАД - Напади Српске напредне странке на све грађане Србије који се усуде да изговоре нешто са чим се Српска напредна странка не слаже морају престати одмах, јер када се владајућа странка на бруталан начин обрачунава са било ким, то представља застрашивање слободномислећих људи и гушење сваке критичке мисли.
Конференција за штампу ДС-а (Фото: ЈуТјуб)

Конференција за штампу ДС-а (Фото: ЈуТјуб)

Последња у низу мета Српске напредне странке је новинарка Оливера Ковачевић коју су на то да у Србији нико не сме имати мишљење које се разликује од већинског упозорили и Српска напредна странка и министар Александар Вулин, на начин на који једини знају да комуницирају и језиком који једини разумеју – увредама, дискредитацијама, етикецијама и претњама. Порука Српске напредне странке је јасна. Новинари, опозиција, глумци, редитељи, интелектуалци, телевизијске емисије, Српска академија наука и уметности, невладине организације, грађани – сви морају знати да ће након изношења било какве критике на рачун режима Александра Вучића освета бити страшна. Порука је иста као и прошли пут и они који је шаљу су исти као прошли пут. Оно што Српска напредна странка и Александар Вулин не знају јесте да та порука није примљена ни прошли пут када су покушавали да застраше и ућуткају слободномислећу Србију, а сасвим сигурно то неће успети ни овог пута.
Прочитајте још:ПУСИЋ: Доста смо се свађали, али су нам односи добриВУЧИЋ: Немачка кључна у доношењу одлуке за српске ЕУ интеграције
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА