Најновије

Стефановић: Опозиција жели да искористи тренутну популарност Сиризе

БЕОГРАД – Најава појединих опозиционих политичара да окупе опозициони блок по угледу на грчку Сиризу, представља покушај да се искористи популарност те странке а не залагање за одговорну и реалну политику која може донети бољитак, изјавио је данас потпредседник Српске напредне странке Небојша Стефановић.
Небојша Стефановић (Фото: ЈуТјуб)

Небојша Стефановић (Фото: ЈуТјуб)

„Ми поштујемо наше грчке пријатеље, али ми смо се одлучили за другачију политику. Ова влада води одговорну политику, никада нисмо лагали грађане већ смо се трудили да водимо политику засновану на економији и запошљавању. Без обзира на могући губитак гласова, уверени смо да само овакав одговоран приступ може донети бољитак”, рекао је Стефановић на ТВ Пинк. Он је нагласио да бољитак може бити заснован само на реалним основама, јер се не може имати раст заснован само на задуживању, што је био случај у претходном периоду, када су бивше власти омогућавале тајкунима да кредитима узетим у домаћим банкама купују предузећа, а да те кредите никада не врате.
Прочитајте још:Вучићева посета Загребу „запалила“ медије у региону!
Стефановић је истакао да је сигуран да грађани разумеју зашто се мере, попут смањења плата и пензија, предузимају и да је циљ политике владе да се људи запосле а земља крене у опоравак уз благи привредни раст. Он је закључио да нема ништа против да нека странка, или ко год хоће, формира какав год ноће блок, али је рекао да верује да је иза тога намера да се капитализује популарност грчке Сиризе а не озбиљна и реална политика. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА