Најновије

Монтенегро ерлајнс се сели у Београд?

ПОДГОРИЦА - Влада Црне Горе и компанија Монтенегро ерлајнс негирали су вечерас информацију објављену у једном црногорском дневном листу да ће авио-компанија Етихад из Дубаија, након што преузме црногорског националног авио-превозника, његово седиште преселити у Београд.
Београд ( Фото: Beograd.rs)

Београд ( Фото: Beograd.rs)

У реаговању на текст подгоричких Дневних новина, Биро за односе с јавношћу Владе Црне Горе и Сектор медија центар и маркетинг Монтенегро ерлајнса навели су у заједничком саопштењу да би им "било задовољство када би могли да потврде да је од свега што су Дневне новине данас објавиле тачна макар фотографија уз текст". "Нажалост, није. На фотографији на странама 16 и 17 полеће Фокер 100 регистарације 40-АОТ, који је приземљен", додаје се у сопштењу, достављеном Тањугу. Влада у Подгорици и Монтенегро ерлањс су поручили да су, "као и раније, на располагању ако тај медиј буде одлучио да, у складу са Кодеском новинара Црне Горе, провери кафанске приче пре објављивања".
Прочитајте још:Раша тудеј милионима гледалаца показује другу слику света
Дневне новине су данас објавиле да су се представници Етихада недавно састали са челницима Владе Црне Горе са којима су разговарали о могућој куповини Монтенегро ерлајнса, те да је том приликом усмено представљен један од планова Етихада, којим би седиште црногорског авио-превозника било пресељено из Подгорице у Београд, док би број радника био драстично смањен са 450 на 120 запослених. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА