Најновије

Презнојићете се кад видите колико новца вреди Кристијано Роналдо

МАДРИД- Роналдо је најскупљи фудбалер на свету зато што је најбољи!И то не само фудбалер, него је без премца најбољи спортиста на планети, рекао је агент Жорж Мендеш.
Кристијано Роналдо (Фото: Википедија)

Кристијано Роналдо (Фото: Википедија)

Најбољи фудбалер света, Кристијано Роналдо вреди невероватних 400.000.000 евра. Барем тако тврди његов менаџер и вероватно најбољи фудбалски агент Жорж Мендеш. Откупна клаузула прве звезде Реала износи чак милијарду евра, што је чак четири пута више од оне коју има Лионел Меси у уговору са Барселоном. Ипак, Роналдов агент је свестан да не постоји клуб који би за Португалца могао да издвоји милијарду евра, али свестан је да има оних који су спремни да плате 400 милиона. - Роналдо је најскупљи фудбалер на свету зато што је најбољи!И то не само фудбалер, него је без премца најбољи спортиста на планети. Немогуће је проценити колико заиста вреди, али у уговору са Реал Мадридом има клаузулу о откупу од милијарду евра. Али, када би из неког разлога Реал одлучио да га прода за рецимо 400 милиона, неко би то сигурно платио – рекао је Мендеш за BBC.
Прочитајте још:Грбић нови селектор одбојкашке репрезентације
С обзиром на то да је једна од планетарно најпопуларнијих личности, Роналдо би клубу који га ангажује могао да се исплати и маркетиншки поготово ако се у обзир узме да Реал није продавао мање од милиона Роналдових дресова годишње, од тренутка када је стигао у клуб. Извор: Srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА