Најновије

Ивановић: Седам бодова је велика предност

ЛОНДОН - Фудбалер Челсија Бранислав Ивановић рекао је данас да је његов тим победом над Астон Вилом (2:1) направио велики корак ка титули Премијер лиге, али нагласио да због тога не сме да се опусти јер има још доста да се игра.
(Фото: logo flickr com)

(Фото: logo flickr com)

"Не смемо сада да се опустимо ни на једну секунду. Остварили смо важну победу на тешком гостовању, а када се сагледају ствари - три бода смо заслужено освојили. Знали смо да Астон Вила дуго није постигла гол и због тога је притисак био и на нама. Остало је још 14 утакмица, седам бодова је велика предност, али ствари брзо могу да се промене", рекао је Ивановић за сајт "плаваца". Капитен репрезентације Србије је фантастичним голом у 66. минуту одлучио победника на Вила Парку у Бирмингему. "Аспикулиета је прошао по страни, упутио добар центраршут, био сам веома концентрисан и добро је ударио. Постигао сам важан гол и срећан сам што из волеја донео екипи три бода. Нисам превише задовољан својом игром јер знам да могу још боље", закључио је Ивановић.
Прочитајте још:ОЕБС тражи хитно примирје у Украјини
Челси се после 24. кола налази на првом месту Премијер лиге са 56 бодова, седам више од другопласираног Ситија. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА