Најновије

Навијачи бесни на Роналда: После пораза од 4:0 отишао у провод

МАДРИД- Најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо нашао се на мети критика навијача Реал Мадрида, али и шпанских медија, пошто је после дебакла од градског ривала Атлетика (4:0) у суботу увече направио забаву поводом 30. рођендана.
Кристијано Роналдо (ФОТО: Скај спорт Принтскрин)

Кристијано Роналдо (ФОТО: Скај спорт Принтскрин)

Водећи спортски лист "Марка" назвао је Роналдов потез "правим шамаром" и "забавом раздора", а ни навијачи на друштвеним мрежама нису бирали речи за потез прве звезде краљевског клуба. На снимцима и фотографијама који у "процурели" види се да је Роналдо, између осталих, угостио другог голмана тима Кејлора Наваса, дефанзивца Пепеа, Фабија Коентраа, Луку Модрића, Самија Кедиру и Џејмса Родригеза, а да је госте забављао колумбијски певач Кевин Ролдан. Медијима посебно "боде очи" што међу гостима није било ниједног Шпанца, укључујући капитене Икера Касиљаса и Серхија Рамоса, што је подгрејало приче о клановима у екипи. Лист "Спорт" преноси да су управо Касиљас и Рамос тражили објашњење од Роналда, као и да је председник Флорентино Перез био "бесан као рис" када је видео снимке. У одбрану Португалца стао је само менаџер Хорхе Мендес. Он је за шпански радио „Кадена сер“ изјавио да су његовог клијента објављене фотографије са забаве "веома узнемириле". Нагласио је да је Роналдо био очајан због пораза и да су његови саиграчи провели више времена тешећи га.
Прочитајте још:Три Србина у Ол-стар тиму рукометне Бундес лиге
- Пораз га је јако погодио, јер је Роналдо највећи професионалац на свету. Казао ми је да ће на прослави бити више од 40 деце и да мора да буде присутан, али да се неће дуго задржати - изјавио је Мендес. Реал је тренутно водећи на табели у Примери са 54 бода, али сада само са бодом предности у односу на Барселону. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА