Најновије

Адил пред казном од 3 године затвора

БЕОГРАД- Адил Максутовић ускоро ће морати да седне на оптуженичку клупу, пошто је Прво основно тужилаштво у Београду поднело оптужни предлог против њега због сумње да је тукао невенчану супругу Ану Рамадановски.
Адил и Ана (Фото: Јутјуб)

Адил и Ана (Фото: Јутјуб)

Незванично, певач се сумњичи за кривично дело насиља у породици, за које је запрећена казна до три године затвора. - Истрага је завршена и Прво основно тужилаштво проценило је да је прикупљено довољно доказа за подизање оптужног предлога. Ана Рамадановски биће први саслушани сведок, пошто она има статус оштећене - каже извор. Адил Максутовић и ћерка Џеја Рамадановског, подсетимо, већ су саслушани током истраге. Такође, Ана је тужилаштву доставила и медицинску документацију, али се у свом исказу наводно није придружила кривичном гоњењу невенчаног супруга. Инцидент, због ког су бивши супружници завршили пред судом, догодио се 6. децембра 2013. године. Ана је тада пријавила полицији да ју је супруг тукао.
Прочитајте још:Кристијан заказао меч са Албанцем званим Питбул: Ево како се спрема (ВИДЕО)Сека Алексић: Нормално је ударити мушкарца!
- Посвађали смо се због ручка који сам спремила. У јеку расправе гурнуо ме је на под. Кад сам устала, почео је да ме јури по кући. Сустигао ме је и ударио ми два шамара, а онда ме шутнуо у стомак - испричала је наводно Ана на саслушању. Адил је, с друге стране, признао да су се посвађали, али је тврдио да је није ударио. - Никад то не бих учинио. Она је мајка мог детета, а то није мала ствар - изјавио је Адил на саслушању. Он је за пропаст брака и сукоб са Аном тада окривио медије, „због којих су почели често да се свађају, јер је она постала љубоморна“. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА