Најновије

Ова фотка је запалила интернет: Да ли сте довољно перверзни да уочите зашто?

Аустралијска спикерка Натарша Белинг није ни слутила да ће постати толика сензација на интернету док је водила Дневник. И то све због изреза на хаљини који је многе гледаоце подсетио на нешто што је неприлично за Дневник.
Наташа није приметила да њен изрез подсећа на нешто... (Фото: Фејсбук)

Наташа није приметила да њен изрез подсећа на нешто... (Фото: Фејсбук)

Наиме, изрез на њеној јакници многе је подсетио на облик мушког полног органа. Од кад аје ова фотографија постављена на Фејсбук, добила је преко 110.000 лајкова, а на сајту "Унилад", који је први поставио ову фотографију, пише да не можете д азаборавите овај облик када га једном видите. Фотографија има преко 6.000 коментара, а расправа о њеном изрезу и даље траје, иако се ово десило пре два дана. Међутим, није свима одмах било јасно о чему се ради. По коментарима може да се види да су многи дошли да виде коментаре не би ли сазнали по чему је ова слика тако посебна, а они мало маштовитији имали су и друге теорије. Људи су се углавном добро исмејали фотографији, а многи су се водитељки захвалили што им је поправила дан, док другима фотографија није била занимљива. - Изгледа да то значи да сам одрасла, јер бих пре пет година одмах схватила о чему се ради - написала је једна коментаторка.
Прочитајте још:Зашто маме никад ништа не стижу? Одговор је погледало 6,5 милиона људи (ВИДЕО)АМЕРИЧКИ ЕКСПЕРТ: Остало нам је још 90 дана, а онда следи хаос на планети!
Извор: zena.blic.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА