Најновије

ПАО НОВИ СЕКС У ПАРОВИМА: Гастоз у туш кабини креснуо Тијану Ајфон (ФОТО, ВИДЕО 18+)

Тијана Максимовић познатија као Тијана Ајфон без блама се креснула са Ненадом Маринковићем Гастозом пред камера у ријалитију "Парови".
Тијана Ајфон (Фото: принтскрин)

Тијана Ајфон (Фото: принтскрин)

Старлета је жудела за сексом па је гола изазивала цимера да је "опреми". Она је током туширања изашла из туш-кабине и почела да запомаже: - Зови Ненада, молим те - преклињала је старлета Мими Оро, која је у кабини поред прала веш. Пошто ју је Мими искулирала, Тијана је почела сама да га дозива: - Нееенадеее!!! Мими је и даље покушавала да је одговори од те идеје, али је гологуза старлета била упорна, па је Оро попустила. - У кухињи је са Мацом и затвори ту кабину снимају те камере - рекла је Мими и отишла по Гастоза. Када је видео какву прилику има, Ненад је одмах скинуо гаће, ускочио у туш-кабину и одазвао се позиву на секс. Мими Оро им је чувала стажу ослушкујући испред кабине шта раде. За то време Тијана је мало-мало отварала врата и излазила гола. Укућани су збуњено пролазили, док је Мими љубавнике упозоравала да их снимају камере. Њихов цимер Витомир Томић Вита је прокоментарисао да су обоје под гасом. - Пијани су, нема ту ништа - закључио је Вита, али су га Гастоз и Тијана демантовали. Они су на стаклена врата од кабине ставили пешкир како камере не би могле да их сниме и тада је кренула акција која је трајала пуна два минута. Када су завршили посао, Тијана је задовољена отворила врата, а ни Гастоз није скидао осмех са лица. Тијана се правдала да су се само заједно туширали. Ипак, наставили су да се голи шетају из кабине у кабину, не реагујући на цимере и камере. Када је потпуно завршио посао, Гастоз је први напустио туш-кабину, али су секси игрице наставили и после туширања. Тијана му је показивала сисе испред огледала отварајући свој баде-мантил, а он ју је неколико пута шљепио по гузи мајицом док су се облачили. Гастоз: Тијана ми прија Гастоз каже да му се Тијана Ајфон свидела због тога што имају о чему да разговарају. - Она је једина жена у кући са којом имам о чему да разговарам и зато ми прија. За разлику од Маце, којој је свака друга реч у кући "моји мацани, мачори". Змај: Гастозу је мали! Змају од Шипова се није допало што, за разлику од њега, други мушкарци имају интимне односе у "Паровима". Он је пролазио док су се Тијана и Гастоз интимизирали у купатилу и почео да вређа такмичара. - Њему је мали. Видео сам! Оволишни! - викао је Змај и показивао са два прста величину "поноса" ди-џеја из Париза.
Прочитајте још:Црногорац, учесник Парова оптужен за сексуално злостављање девојчицеНОГОМ У ГЛАВУ: Погледајте како је Хасан изгазио Јелену! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО)
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА