Најновије

ЛДП напао Шешеља: Кукавице, мрзиш Латинку због истраге о Ђинђићевом убиству!

БЕОГРАД - Најоштрије осуђујемо изјаве Војислава Шешеља у којима је напао Латинку Перовић. Такво понашање не само да мора бити осуђено, већ и најоштрије санкционисано, стоји у новом саопштењу ЛДП-а, у којем се истиче да Шешељу смета Латинка Перовић због тога што га је по доласку из Хага на аеродрому чекала полиција због политичке позадине убиства Ђинђића.
ЛДП (Фото: ЛДП)

ЛДП (Фото: ЛДП)

Шешељеве изјаве не изненађују, јер је он из Хага могао да се врати само ненормалнији него што је отишао, али изненађује понашање државе и институција које нису против Шешеља и других покренуле истраге које нису биле у стању да покрену раније, наводе либерали. Наша дужност је да поразимо политику која је пропагирала и наређивала политику мржње деведесетих година због које је и данас Србија ту где јесте и без чијег потпуног пораза неће бити будућности ни за нашу земљу, нити за генерације које долазе, кажу у Либерално-демократској партији. Понашање Војислава Шешеља и напади на појединце који су имали критички став када то нико није смео, који су се кроз читав свој живот храбро супротстављали режимима који су нас одвели у рат, одраз је највећег кукавичлука и недостатка пристојности, каже се у саопштењу ЛДП-а под насловом "Шешељ је кукавица са недостатком пристојности". Свима је јасно зашто Шешељу смета Латинка Перовић, зато што је њега, поред његових одушевљених присталица, четника гибаничара, на аеродрому морала да сачека полиција, по налогу специјалног тужиоца, због политичке позадине убиства Зорана Ђинђића, кажу у ЛДП-у.
Прочитајте још:ДЕСНИЧАРИ НАЈАВЉУЈУ ХАОС: 9. маја ћемо срушити режим Ангеле Меркел!Ратна репортажа: Без­да­ни­ца
Подсећамо, Војислав Шешељ је провоцирао Латинку Перовић приликом суђења Ивану Ивановићу, лидеру организације "Наши", у Палати правде у Београду, тражећи од ње да се сликају заједно. Шешељ је том приликом називао Латинку Перовић "бабом" и изнео низ погрдних квалификација на њен рачун. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА