Најновије

Марија Максима: Муж ми је опростио за песму, Вучића баш готивим!

БЕОГРАД- "Готивим премијера, али више себе и своју породицу. Супруг је био затечен медијском пажњом. Слегла се прашина, сад је све у реду". Овако Јутјуб звезда Марија Мићић, алијас Марија Максима, објашњава разрешење напете ситуације у својој породици коју је изазвала кад је објавила песму о српском премијеру Александру Вучићу.
Марија Максима (Фото: Јутјуб)

Марија Максима (Фото: Јутјуб)

Двадесетак дана била је у изолацији, затворена у кући, док су бројни медији покушавали да дођу до ње. Она није била спремна за јавно иступање јер није имала подршку породице. Њеном супругу Горану је све то веома сметало и негодовао је што је без његовог знања и одобрења на интернету објавила своју оду Вучићу. Истог мишљења била је и стрина Маријиног супруга Вида Мићић, која је јавно, за лист "Блиц“, запретила одузимањем имовине коју јој је преписала. Марија данас каже да разуме револт супруга и да је срећна што су превазишли проблем. Признаје да јој је супруг опростио песму о Вучићу. У договору с Гораном, Марија је пристала да се поново "медијски активира и опере образ породице“. Ова згодна плавуша каже да је свесна да медији желе сензацију, али истиче да ће по сваку цену покушати да заштити супруга и троје деце. - Прија ми популарност и позорност медија, али само нека буде умерено. Ја сам уметница и музички аутор, тако да би у таквом контексту волела да се појављујем у медијима - покушала је Марија да објасни зашто је крајем априла објавила песму о Вучићу. Она већ припрема албум. - Признаћу вам да имам спремне неке песме. Видећу шта ћу даље, али више нећу певати о политичарима, него о љубави и патриотизму - искрена је Марија. Узевши у обзир да је инстант звезда, Марија каже да је свесна да би била „добар материјал за ријалити програме“.
Прочитајте још:Објавили чувени Мацин порнић!Атина Ферари хтела да се убије, покушала да се обеси на гробљу!
Прве, додуше незваничне позиве добила је за "Фарму“ која би требало да почне у септембру. Марија каже да је нико не може убедити да учествује у ријалитију ни за баснословно велики хонорар. - Александра Јефтановић и Огњен Амиџић су ми више пута набацили да треба да уђем на "Фарму“, али ја то не желим. То би шкодило мојој породици. Имам мало дете од три и по године и потребна сам му код куће. Такође и супругу и старијој деци. Осим тога, новац ми није потребан, јер смо добростојећа породица. И, што је најважније, држимо до угледа, који замало да пољуљам несмотреним објављивањем снимка песме о Вучићу - закључује Марија. Извор: Вести онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА