Најновије

ПОНОВО ПАКАО: Отпочели сукоби на аеродрому у Доњецку

ДОЊЕЦК - Борбе уз употребу минобацача и пешадијског оружја воде се на територији аеродрома у Доњецку, саопштио је новинарима представник Заједничког центра за контролу и координацију (ЗКК).
Доњецк (Фото: 24today.net)

Доњецк (Фото: 24today.net)

„Борбе су у току на територији доњецког аеродрома. Користе се минобацачи и пешадијско наоружање. Постоје информације да се користи и артиљерија, али то још није потврђерно“, изјавио је представник центра. Према његовим речима, током гранатирања села Победа у Доњецку граната је пала на фудбалско игралиште. Једна граната је погодила стамбену зграду, када је неколико станова оштећено, навели су у ЗКК. У овом тренутку нема информација о мртвим и рањеним. Једна од граната је пала недалеко од котларнице. Том приликом оштећен је резервоар са врућом водом. Према речима радника котларнице, „читав рејон је остао без топле воде“. У овом тренутку се чују експлозије у северним предграђима Доњецка.
Прочитајте још:Америчка морнарица објавила снимак прелета руског Сухоја! (ВИДЕО)Ердоган позвао опозицију да провере да ли има златну ВЦ шољу!
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА