Најновије

ГРЕШКА КОЈУ ЋЕ ЦЕО ЖИВОТ ПАМТИТИ: Ево шта му се десило када је погрешну жену ухватио за гузу

Лесли Смит и Хатер Кларк су УФЦ ратнице које су испред једног ноћног клуба у Сан Франциску претукле мушкарца који је њихову пријатељицу сексуално напастовао.
Лесли Смит (Фото: UFC)

Лесли Смит (Фото: UFC)

Вест је у јавност објавила школа мешовитих борилачких вештина Цезар Грације. "Шљам је одлучио сексуално напастовати девојке. Оно што нису знали је да су међу њима две ММА девојке које се тренутно боре у УФЦ-у. Мушкарац је једну од њих одлучио ухватити за задњицу, а она се окренула према Лесли и рекла: "Овај тип ме ухватио за гузицу'", стоји у објави. "Лесли је човеку пришла и рекла му: 'Хеј, не можеш то радити', на шта је овај одговорио: 'Је.и се, могу радити што желим". У том тренутку мушкарац је пљунуо Лесли у лице и замахнуо као да ће је ударити шаком у лице, очито мислећи да је то беспомоћна жена. Кобна грешка. Лесли је избегла ударац и срушила га на под. Бацила га је на леђа и почела га давити, али је онда одлучила да треба неколико удараца лактом и шаком како би научио лекцију", наставља се у објави на друштвеној мрежи. "Мушкарац је у немоћи против бољег супарника очајнички ухватио Лесли за косу борећи се попут девојке. Потом је ускочила Леслина пријатељица и тренинг партнерка Мејша Тате, УФЦ ратница Хатер Кларк. Она га је без пардона ударила ногом у јаја. Лесли је опет дошла у надмоћну позицију почевши га ударати лактом, а његово је лице све више личило на месо из хамбургера. Тада је почео викати да му је жао и да их поштује. У том тренутку Лесли га је пустила и дозволила му да устане и оде. Он је отишао научивши лекцију". Касније се и Смитова огласила о инциденту. "Сумњала бих у себе и своју прцену да сам била под дејством алкохола, али нисам. Избегла бих насиље да сам могла, али морала сам том човеку рећи да гузица моје пријатељице није јавно власништво. Осећам као да сам била на граници између моје политике ненасиља и веровања у нешто што је исправно", објаснила је она. Током ММА каријере ова је ратница на скору победа и пораза 7:6 уз један нерешени исход.
Dirtbag decides to sexually harass group of females. What he didn't know was that 2 of the women were MMA fighters... Posted by Cesar Gracie on недеља 31. мај 2015.
Прочитајте још:ОТАЦ ИЗГАЗИО ДИЛЕРА: Продао дрогу његовој ћерки! (ВИДЕО)ЈЕЗИВО: Нећете веровати да девојке овако могу да се потуку (ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА