Најновије

НИКОЛИЋ ФОРМИРА СВОЈУ СТРАНКУ: Председник Србије цепа напредњаке!

Део одборника СНС у Горњем Милановцу формирао је своју групу која се зове "Покренимо Горњи Милановац - Томислав Николић". Формирање листе која у називу има име Томислава Николића, иако он већ неколико година није на челу странке, покушај је присталица председника Србије да поврате свој утицај и да покушају да поцепају странку.
Томислав Николић (Фото: ЈуТјуб)

Томислав Николић (Фото: ЈуТјуб)

Николићев план је, по свему судећи, да направи своју странку. - У Горњем Милановцу се то и десило. Група одборника је у локалном парламенту направила своју групу под именом "Томислав Николић". Они се јавно хвале да ће убрзо њихова "групација" бити већа, односно да ће чак имати више присталица. Они врбују оне чланове који су незадовољни јер нису успели да се окористе о власт и ућаре део колача. А план Николићеве струје у СНС је да се што више одбора побуни, кажу извори за "Курир". Потпредседник СНС Горан Кнежевић рекао је да је "цепање" странке прејака реч, али да се примерима попут Горњег Милановца шаље лоша порука чланству, док је Зорана Михајловић рекла да је право сваког да се организује. - Не знам да ли су група грађана или нешто друго. Али шта год да су, нека их. За СНС је важно да и на локалу ради и спроводи реформе које цела Влада покреће. А одвајање било кога из СНС значи да им није било место у странци, рекла је Михајловић.
Прочитајте још:Балкан — Полигон за америчке ратне игре(ПРЕСУДА МОНСТРУМУ) Отац Тијане Јурић: Очекујем најстрожу казну за тешко убиство наше девојчице
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА