Најновије

СРАМОТА У ПИОНИРУ: Тумбас се скинуо го пред децом (ВИДЕО)

Кошаркаши Црвене звезде направили су брејк у финалној серији Суперлиге с Партизаном и повели са 2:0. Ипак, дерби су овога пута обележили инциденти.
Скинуо се го (Фото: Јутјуб)

Скинуо се го (Фото: Јутјуб)

Познати навијач Партизана поново је изазвао инцидент и у полувремену дербија показао гениталије на паркету, и то док је на терену било деце! Након инсистирања с трибина да се скине, Миша је то, нажалост, и учинио. Пропуст организатора утакмице и редара, који су закаснили с реакцијом и тек после инцидента удаљили Тумбаса. Ово му није први пут да се скида, то често ради на трибинама, а једном је чак то извео и на утакмици Евролиге пре две године. Плеју Звезде Стефану Јовићу разбијена је глава након што је погођен тврдим предметом с трибина навијача домаћег тима. Током друге четвртине с трибине је долетео тврди предмет, који је погодио Јовића у главу. Меч је прекинут, а репрезентативац Србије је с великом кесом леда на глави отишао у свлачионицу. Убрзо је дошло до кошкања из коша, кад су се закачили навијачи две стране, али, срећом, редари и припадници Жандармерије успели су да смире ситуацију. Подсетимо, тим-менаџеру Црвене звезде раније је у оквиру утакмице АБА лиге флашицом разбијена глава, а на првом дербију ове серије пљуван је и вређан тренер Партизана Душко Вујошевић.
Прочитајте још:ЗВЕЗДА НА КОРАК ОД ТИТУЛЕ: 2:0 у финалној серији; Навијачи Партизана погодили Јовића столицом у главу!УЕФА покренула поступак због пољудске свастике
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА