Најновије

Ухапшен навијач који је погодио Јовића

Навијач Партизана који је на утакмици финала кошаркашког плеј-офа погодио у главу Стефана Јовића ухапшен је и приведен судији за прекршаје.
Повређени Јовић напушта терен (Фото: Јутјуб)

Повређени Јовић напушта терен (Фото: Јутјуб)

Навијач Партизана који је погодио кошаркаша Црвене звезде Стефана Јовића није члан навијачке групе, нити има кривични досије, пренео је Блиц. "Ради се о момку који није хулиган, нити је у некој навијачкој групи, једноставно је био под адреналином и понела га је атмосфера. Нема никакав досије, нити је било када кажњаван", рекао је Блицу извор из полиције. Како се наводи, 22 - годишњи П.Л. приведен је још за време утакмице, а у полицији је признао кривицу. Он приликом хапшења није пружао отпор, а казна ће му бити одређена након суђења. Инцидент се догодио у другој утакмици између два највећа српска клуба, а Црвена звезда у финалној серији води са 2:0 и већ у четвртак имаће прилику да освоји шампионску титулу коју чека још од 1998. године.
Прочитајте још:СРБИЈО, РАДУЈ СЕ: Орлићи са Бразилом у финалу СП! (ВИДЕО)ОДРЖАЛА ОБЕЋАЊЕ: Водитељка се скинула гола у сред емисије (18+)
Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА