Најновије

Протест због убиства српске тинејџерке у Аустралији

Више од хиљаду људи изаћи ће на улице Мелбурна да би протествовало против насиља на улицама Мелбурна, а повод је недавно убиство српске тинеџерке Маше Вукотић (17). Маршу ће присуствовати и Наташа Ћелебић, мајка убијене девојке.
Maша Вукотић (Фото: Фејсбук)

Maша Вукотић (Фото: Фејсбук)

- Живот је веома тежак, и осећам се јако лоше. Али, смоћи ћу снаге и отићу на протест. Желим да марширам са свима, због моје Маше - рекла је Наташа Ћелебић, а преносе Независне новине. Велики протест и шетња која ће се одржати у част Маше је заказан за 15. јун. Планирано је да марш обухвати 18 километара, и да се заврши испред суда у 10 ујутру, када буде почело суђење Шону Пирсу, убици Маше Вукотић. Маша Вукотић је убијена 17. марта у парку удаљеном свега пет минута од њеног стана у источном делу Мелбурна. Девојка је у тренутку напада џогирала и носила слушалице, па због тога није чула убицу када јој је пришао са леђа. Пролазник је чуо вриске, и када је схватио о чему се ради одмах је позвао полицију. У тренутку када је полиција стигла, девојка је још увек била жива, али је убрзо, због много изгубљене крви, преминула.
Прочитајте још:РУСКИ ТЕРМИНАТОР ИЗ ДОНБАСА: Противтенковском пушком уништио цео украјински пункт (ВИДЕО)ОБАМА: Путине не дирај Балтик!
Извор: Независне новине  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА