Најновије

ОВО ЈЕ ПРОФЕСОРКА ПЕДОФИЛ: Силовала своје ђаке од само 13 година! (ВИДЕО)

ЛОНДОН - Британска професорка веронауке Ен Лејки (55), својевремено слављена због "визионарског руковођења" захваљујући којем је један пропали факултет опоравила тако да је постала један од најбољих у земљи, осуђена је на осам година робије зато што је током 80-их година присиљавала двојицу малолетних ученика на секс.
Ен Лејки (Фото: Јутјуб)

Ен Лејки (Фото: Јутјуб)

Њих двојица су постали жртве професорке педофилке кад су имали 13 и 15 година и шокирали су британску јавност страшним исповестима. Британија је из уста вишегодишњих жртава "хваљеног педагога" чула да је она била "одвратни сексуани монструм" који је користио сваку прилику да се баци на дечаке о којима је требало да се стара. Суд је чуо да је Лејкијева, тада 28-годишњакиња, сексуално злостављала дечаке и у својој кући, кријући то од свог тадашњег мужа - у међувремену се трипут удавала. Притом се страхује да је жртава било више, али само двојица су засад проговорила. Случај је почео да се одмотава 2012, кад је један од дечака, сада одрастао човек, написао својој бившој школи "Дарам федерејшн" у Стенлију, одакле је Лејкијева, писмо у ком је разоткрио злостављање ком су он и његов школски другар били подвргнути пре пуних 25 година. Проговорио је јер је и сам постао отац и није више могао да поднесе то што нација слави као врхунског реформатора школства похотну педофилку. Каже да му се смучи сваки пут кад Лејкијева изјави да су јој млади приоритет изнад свих. Због тог имејла Лејкијева је сместа суспендована с места директорке школе. А кад је полиција отворила истрагу, хладно му је телефонирала и чак покушала да га наговори да слаже инспекторе. "Причала ми је о својој каријери, ћерки и супругу, како се никада више није сексала с другим дечацима... Трудио сам се да се обуздам. У почетку су ме растрзале емоције, али онда сам се сасвим умирио", испричао је суду, а онда је описао како му је Лејкијева, која је у то време предавала историју и веронауку, одузела невиност кад му је било само 13 година. Пре тога је морао да је гледа како се купа. Злостављала га је често код своје куће, у свом брачном кревету. Једном је морао да се крије у ормару јер јој се супруг раније вратио. Покушао је да прекине ту наметнуту везу неколико пута. Друга жртва испричао је да му је Лејкијева одузела невиност кад му је било 15 година, и то у шатору током излета.Лејкијева је то у сузама демантовала, мада је признала да је имала сексуалну везу с другим, старијим дечаком. Она је тада имала 30, а дечак 18 година. Судија Хауард Кросон пребацио јој је да је била "инспирација за учитеље и директоре", а да је уништила своју каријеру. "Током 1980-их покварили сте двојицу дечака упола млађих од вас. Били су наивни и незрели", казао је судија и послао педофилку у затвор. Лејкијева и сама има двоје деце из три пропала бака.
Прочитајте још:ЈЕЗИВО СВЕДОЧЕЊЕ ОРИЋЕВОГ САБОРЦА: Ископао је очи Србину, па рекао “овако треба сваки да прође“СВУКЛИ ГА ГОЛОГ И ТУКЛИ ДОК НИЈЕ ИЗДАХНУО: Стравично убиство бескућника у Београду!
Извор: Дејли мејл, Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА