Најновије

Ариљски радикали сменили СНС

Одлуком одборника локалног парламента од петка ће функцију председника Општине Ариље обављати Милан Николић из Српске радикалне странке, уместо Зорана Тодоровића из Српске напредне странке.
СРС (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

СРС (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

На место председника Скупштине општине уместо Светислава Петровића из Социјалистичке партије Србије, изабран је Мирослав Миливојевић из Покрета радника и сељака. Према речима Николића, претходна власт се понашала веома бахато и неодговорно према народу. - Код нас се ситуација 'кувала' већ два три месеца и већ је сазрело да се нешто промени. За разлику од претходне власти, радићемо одговорно и у интересу грађана - навео је он Танјугу. Тодоровић, с друге сртане, каже да грађани не треба да се брину јер ће се напредњаци у најскорије време вратити на власт и сви започети пројекти биће завршени. Од данас већину у ариљском парламенту чине СРС са три одборника, Покрет радника и сељака са пет, Двери са два, Демократска странка са седам и ЛДП са два. У опозицији су коалиција око СНС, Нова Србија, СПС, СПО и ПУПС.
Прочитајте још:Тачи: Неусвајање амандмана лажни патриотизамЂУРИЋ ТРАЖИ: Ако неће Албанци, нек УН оснује суд за злочине ОВК
Извор: Vesti-online.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА