Најновије

Милица Дабовић за невероватан новац улази у "Малдиве"!

Милица Дабовић, српска репрезентативка у кошарци, иако још чека 20.000 евра, колико ће добити од државе за златну медаљу, више од тог новца узеће у ријалитију “Хотел Малдиви”, у који улази у понедељак.
Милица Дабовић (Фото: Фејсбук)

Милица Дабовић (Фото: Фејсбук)

Милица је добила недељни хонорар од 10.000 евра, чиме ће петнестодневним боравком у ријалитију премашити националну награду. Од извора блиског продукцији, "Ало" сазнаје да ће атрактивна спортискиња имати посебне услове у ријалитију и да ће бити третирана као принцеза. - Милица дуго није пристајала да преговара о уласку, али када су је уверили да ће бити малтене издвојена од дела екипе који се већ налази унутра, договор је постигнут. Осим тога што је добила највећи хонорар икада дат неком од учесника, за њу се спрема и посебан апартман. Самим тим, Милица ће уживати у још већем луксузу, на располагању ће имати слуге и спаваће у свом делу луксузне виле. Ово може да буде мач са две оштрице јер ће такав третман убрзо изазвати љубомору осталих укућанки, нарочито што ће у своје одаје моћи да се повуче када год пожели. За њу ће важити и посебна правила, која ће јој давати више слободе него осталим укућанима, са којима ће се дружити током дана и на журкама - каже извор упућен у преговоре са кошаркашицом. С обзиром на то да Милици сезона почиње тек у октобру, а да у септембру треба да се јави на припреме, уколико у ријалитију остане све то време, има велике шансе да заради 80.000 евра. На постављено питање у вези са "Малдивима", Милица је тврдила да су приче о њеном уласку у потпуна дезинформација, али је опште познато да када се потписују уговори ове врсте, актери се обавезују на ћутање. У сваком случају, биће интересантно гледати темпераментну Милицу 24 сата пред камерама, док ће јачем полу бити мелем за очи њена фигура, коју је својевремено показала и на фотографијама у једном мушком магазину.
Прочитајте још:ЈЕЛЕНА ГОЛУБОВИЋ: Марић је због мене имао инфаркт, а ако почнем да причам завршиће каријеруТУЧА У МАЛДИВИМА: Мики ударио песницом Ивана Гавриловића (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА